Bitcoin'in değeri 1 kilo altını geçti!

blog
21.10.2021

Bitcoin, ProShares Bitcoin Strategy Borsa Yatırım Fonu’nun New York borsasında işlem görmeye başlamasının ardından yüzde 2,1’e ulaşan yükselişle 66 bin doları aşarken Bitcoin'in altın cinsinden değeri de 1 kilo 48 gram altına kadar ulaştı.

Bitcoin’in altın cinsinden değeri kripto paranın tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmasından sonra yeni bir rekor seviyeye ulaştı. Bitcoin fiyatları 66 bin 976 dolara kadar ulaştıktan sonra 37 ons altına eşdeğer bir hale geldi. Bu da yaklaşık 1 kilo 48 grama tekabül ediyor. Bitcoin'in altın cinsinden değeri en son Nisan ayında bu seviyelere ulaşmıştı.

Altın yatırımcıları da yeni Bitcoin ETF’sini ve kripto paranın rekor yüksek seviyeye ulaşmasını da yakından takip ediyor. Daha önce Bitcoin fiyatlarının yükseldiği dönemlerde altın değer kaybederken Bitcoin’in düşüş dönemlerinde ise altın fiyatları yükselmişti.(21.10.2021)

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum