Elon Musk’tan Dogecoin paylaşımı! ‘‘CEO olmak istiyorum!’’

blog
03.11.2021

Elon Musk‘ın geçtiğimiz gün paylaştığı bir tweet yeniden olay oldu. 

Musk, paylaştığı bir tweet’te popüler şaka para birimi Dogecoin’in (DOGE) CEO’su olmak istediğini belirtti.

Dogecoin‘in (DOGE) kurucu ortağı Billy Markus, geçtiğimiz gün Twitter’dan yeni bir paylaşım yaptı. Markus’un bu paylaşımında, Dogecoin’in yeni sahte CEO‘sunun kimin alacağını açıklayacağını belirtti.

 

Markus’un bu paylaşımının hemen ardından milyarder iş adamı Elon Musk tweet’e “Me!” şeklinde bir yanıt verdi. 

Ek olarak Elon Musk, Shiba Inu köpeği Floki’nin de harika bir iş çıkaracağını tweetlemeye devam etti:

Nisan 2019’da Tesla patronu, bir 1 Nisan şakası olarak Dogecoin topluluğunun CEO’su olarak seçildi. 

Musk, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Litecoin yaratıcısı Charlie Lee ve Metal CEO’su Marshall Hayner’ı da içeren bir Twitter anketini kazandı.

Ancak, popüler şaka para birimi o günden bu güne oldukça fazla artış yaşadı. 2021’in başlarında Dogecoin, şaka kripto para birimini kripto listelerinin en üst noktalarına fırlatan korkunç bir ralli düzenledi. Mayıs ayı başlarında, piyasa değeri şaşırtıcı bir şekilde 90 milyar dolara ulaştı.

 

“En İronik Sonuç”

Elon Musk, bir şaka para biriminin geçerli bir para birimi haline gelmesinin “en ironik sonuç” olacağını savundu ve açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Kader ironiyi sever. En ironik sonuç ne olurdu? Şaka gibi başlayan para biriminin, aslında gerçek para birimi haline geliyor olması.”

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum