Garanti BBVA: Kredi kartına önlem gelme ihtimali var

blog
23.02.2024

Bankanın son 25 yılda teknolojiye yaptığı yatırımın 5 milyar doları aştığını, 2024 için de 200 milyon doların biraz üzerinde teknoloji yatırımı yapmayı hedefliediklerini belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, "Kredi kartıyla alakalı bir önlem gelme ihtimali var. Taksit sınırı mı ya da başka bir şey mi olur onu bilmiyoruz" dedi.

 

Garanti BBVA, Türk bankacılık sektörünün en büyük teknoloji merkezi olan ve “teknoloji fabrikası” olarak nitelediği Garanti BBVA Teknoloji’yi yakından tanıtmak amacıyla, Garanti BBVA Pendik Teknoloji Kampüsü’nde bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, dijitalleşmeyle birlikte şube sayısında azalış olup olmayacağına ilişkin bir soru üzerine, banka şube sayısında optimal seviyeye ulaştıklarını ve şube sayısının mevcut seviyelerde devam etmesini öngördüklerini bildirdi.

Kredi kartlarına yönelik yapılması öngörülen düzenlemelere ilişkin değerlendirmesi de sorulan Baştuğ, "Kredi kartıyla alakalı bir önlem gelme ihtimali var. Ama bunun şeklinin ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden taksit sınırı mı ya da başka bir şey mi olur onu bilmiyoruz. Biz de merakla bekliyoruz” diye konuştu.

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum