Huobi, Visa Card Anlaşmasını Duyurdu

blog
22.12.2022

Kripto borsası Huobi Global, Visa ile birlikte küresel bir ATM kartı çıkarıyor.

Kripto para hala tüm ülkelerde resmi olarak bir para birimi veya ödeme aracı olarak tanınmıyor.

Ancak küresel ekonomide kripto parayı kullanan ülkeler ve uygulamalar çoğalıyor. Eğer El Salvador’da değilseniz ve Bitcoin ile ödeme yapamıyorsanız, Huobi’nin Visa Card anlaşması gibi iş birliklerine ihtiyaç duyuluyor.

Huobi Visa Card Harcamaları Avantaj Sağlayacak

Huobi Global, ödeme devi Visa ile ortaklaşa şirketin kendi küresel ATM kartı Huobi Visa Card’ı piyasaya sürme planları hakkında bir duyuru yaptı.

Huobi Visa Kartı, Huobi kullanıcılarının hesaplarına bağlanacak. Bu kart ile Huobi kullanıcıları, Huobi hesaplarındaki sanal varlık bakiyesini kullanarak, dünya çapında Visa kabul eden 80 milyon ticaret noktasında mal veya hizmetler için rahatça dönüştürme ve ödeme yapabilecekler.

Huobi Visa Card, sahiplerine işlem ücreti indirim kuponları, CandyDrop kesin kazan kuponları, artırılmış APY kuponları ve Huobi Earn ürünlerine ve daha fazlasına yatırım yapma ayrıcalığı gibi çok sayıda avantaj sağlayacak.

Visa Card başlangıçta birkaç Avrupa pazarında aktif olacak ve ardından dünyanın tüm bölgelerinde kullanıma sunulacak.

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum