Nureddin Nebati G20 Maliye Bakanları Toplantısı yolunda

blog
10.10.2022

Nureddin Nebati G20 Maliye Bakanları Toplantısı yolunda

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, 11-14 Ekim tarihleri arasında Washington'da gerçekleşecek olan G20 Maliye Bakanları Toplantısı'na katılacağı öğrenildi.

 

Washington'da 11-14 Ekim'de G20 Maliye Bakanları Toplantısı gerçekleştirilecek. Türkiye'nin üye olduğu topluluktaki gündemi takip etmek üzere de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki bir heyet toplantıya katılacak.

Türk heyeti, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ile uluslararası kuruluşların yıllık toplantılarına katılacak.

 

Türkiye'nin ekonomik politikası katılımcılara aktarılacak

Bakanlıktan alınan bilgiye göre, bu toplantılarda, küresel ekonomik görünüm ve riskler değerlendirilerek, Türkiye ekonomisine ilişkin son gelişmeler ile yürütülmekte olan ekonomik politikalar uluslararası ekonomi ve finans çevreleriyle paylaşılacak.

Mevkidaşları, uluslararası kuruluşların başkanları, çok uluslu şirketlerin yöneticileriyle bir araya gelecek olan Nebati, sivil toplum ve düşünce kuruluşlarının üst düzey yöneticileriyle de ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

 

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum