OKEx, Solana Ağında USDT ve USDC’yi desteklemeye başladı

blog
22.10.2021

Kripto para borsası OKEx, kullanıcıların sabit coin’lerle ilgili taleplerini karşılamak üzere platforma Solana ağında USDT ve USDC desteği eklendiğini duyurdu. Ayrıca borsa, yüzde 20’lik yıllık getiri oranıyla USDC varlık yönetimi katılımını devreye aldı.

Borsa kullanıcıları, OKEx Earn’de USDC stake hizmetini 20 Ekim 2021 TSİ 06.00’dan itibaren kullanabilecekler. Sadece birkaç tıklamayla USDC stake etmek ve karşılığında getiri sağlamak mümkün olacak.

 

OKEx’te USDC nasıl stake edilir?

Web: OKEx ana sayfasından, üst menüdeki “Finansal Hizmetler” sekmesine ve ardından açılır listeden Earn’e tıklayın. Earn sayfasında, USDC’yi arama kutusu aracılığıyla veya varlıklar listesinde gezinerek bulabilirsiniz. Stake bilgilerini görmek için Seçin’e ve ardından stake yapmak istediğiniz USDC miktarını seçerek Katıl’a tıklayın.

Mobil: Uygulamanın ana ekranında Earn/DeFi’ye tıklayın. Ardından, USDC’yi bulmak için arama kutusunu kullanın veya varlıklar listesini kaydırın. Daha fazla bilgi görüntülemek için Seçin’e ve ardından stake yapmak istediğiniz USDC miktarını seçerek için Katıl’a tıklayın (22.10.2021)

  • Katılım projesi: USDC
  • Katılım modeli: Flash satış
  • Katılım zamanı: 20 Ekim, TSİ 06:00

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum