PayPal ve Venmo kartlar Apple Cüzdan’a girdi

blog
04.10.2023

PayPal ve Venmo kartlar Apple Cüzdan’a girdi

 

Dünyaca popüler dijital cüzdan Apple Cüzdan’a, online ödeme Paypal ve Venmo kredi ve banka kartları da girdi. Bu yeni entegrasyonla kullanıcı artık Apple Pay'i kullanarak mağazada, çevrimiçi olarak veya uygulamalarda ödeme yapabilecek.

 

PayPal, kullanıcıların artık PayPal ve Venmo kredi veya banka kartlarını, Apple Cüzdanlarına ekleyebileceklerini duyurdu.

PayPal'ın 2023 yılı içinde PayPal ve Venmo kredi ve banka kartları için Apple Pay ve Apple Cüzdan desteğini sunacağı biliniyordu. Kullanıcı, öncelikle Apple Cüzdan uygulamasını açıp “banka veya kredi kartı ekle” seçeneğini seçerek, PayPal veya Venmo kredi veya banka kartlarını taraması gerekiyor. Diğer bir seçenek ise kullanıcı kart ayrıntılarını manuel olarak girebilecek.

İlk etapta kartların, Apple Cüzdan uygulaması aracılığı ile eklenmesi gerekiyor ancak PayPal, önümüzdeki aylarda kullanıcıların bunu doğrudan PayPal veya Venmo uygulamalarından yapabileceklerini açıkladı.

Bir kart ekledikten sonra, yan düğmeyi çift tıklayarak, Face ID veya Touch ID ile kimlik doğrulaması yapılacak. Ardından kullanıcı, iPhone veya Apple Cüzdanını etkinleştirilebilen Apple Pay'i kullanarak mağazadan satın alım işlemi yapabilecek. Çevrimiçi veya uygulama içi satın alım işlemleri yaparken ödeme sayfasına gitmeniz ve Apple Pay düğmesine dokunmanız yeterli olacak.

 

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum