Santander Bank of Brazil, Müşterilerine Kripto Sunacak

blog
29.07.2022

CEO, Santander Brezilya'nın Önümüzdeki Aylarda Kripto Ticaret Özelliğini Başlatacağını Söyledi.

Finans kurumu, Nubank, Mercado Libre ve PicPay gibi kripto segmentine giren fintech şirketlerine katılacak.

Santander Brezilya CEO'su Mario Leao Perşembe günü yaptığı açıklamada, İspanyol bankacılık çokuluslu Santander'in önümüzdeki aylarda Brezilya'daki müşterilerine kripto ticareti sunmayı planladığını söyledi.

Mario Leao; “Bunun kalıcı bir pazar olduğunun farkındayız ve bu mutlaka rakiplerin kendilerini konumlandırmasına bir tepki değil, sadece müşterimizin bu tür varlıklar için talep ettiği bir vizyon, bu yüzden en doğru olanı bulmalıyız. ve bunu yapmanın en eğitici yolu,” dedi.

Birkaç kripto dışı finans şirketi, yakın zamanda Brezilya'da kripto girişimlerini duyurdu veya işletmeye başladı. Temmuz ayında, Brezilyalı fintech PicPay, 2022'de bir kripto borsası ve Brezilya'ya bağlı bir sabit para birimi başlatma planlarını açıklarken, Aralık ayında Latin Amerika'nın piyasa değerine göre en büyük e-ticaret şirketi Mercado Libre, Brezilya'daki kullanıcıların satın almasına izin vermeye başladı.

 

Salı günü, piyasa değerine göre en büyük Brezilya dijital bankası olan Nubank, Haziran ayında piyasaya sürüldükten sadece bir ay sonra kripto ticaret platformunda bir milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu .

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum