Sosyal Medya Devi Twitter, Coins Eklentisine Odaklandı

blog
11.01.2023

Sosyal medya devi Twitter, platformuna Coins özelliğini entegre etmek için Stripe ile yürüttüğü çalışmalarını hızlandırdı.

Kripto para kullanımının yaygınlaşmaya başlaması, geleneksel şirketlerinde yeni hamleler planlamasına yol açıyor.

Birçok kurumsal şirket, blockchain teknolojisiyle yenilenen sistemin dışında kalmak istemiyor. Bu şirketlerden birisi olan Twitter, birçok dijital varlık hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti. Milyarder isim Elon Musk‘ın da Twitter‘ı satın alması, kripto para piyasası için beklentileri yükseltti. Son olarak Twitter‘ın, Coins eklentisi üzerinde çalıştığına dair veriler ortaya çıktı.

Twitter, Coins Eklentisi için Stripe ile Birlikte Hareket Ediyor

Sosyal medya platformu Twitter, platformuna entegre edeceği Coins eklentisi için Stripe altyapısını kullanacak.,

Mühendislik uzmanı Jame Manchuan WongTwitter‘ın bu yeni çalışmasına yönelik verileri paylaştı. Wong‘a göre, Coins entegrasyonu ile yeni bir döneme geçilecek. Twitter kullanıcıları, fiat para birimleriyle satın aldıkları Coins‘leri platform içi kullanabilecek.

Bu özellik, Twitter üzerinden aktif sosyal medya yönetimi yapan kullanıcıların ödüllendirilmesini de sağlayacak. Twitter‘ın bahşiş verme mantığıyla yürüttüğü işlem, kripto para birimlerinin de entegrasyonu açısından önem taşıyor.

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum