Twitter Coin Mi Çıkarıyor?

blog
05.12.2022

Twitter kodlarını araştıran ve tutarlı tahminleriyle tanınan Jane Wong, Twitter Coin’e dair ipuçlarına eriştiğini açıkladı.

Twitter üzerindeki kodları araştırmasıyla tanıtan Jane Wong, Twitter Coin’e dair ipuçları bulduğunu paylaştı. Geçtiğimiz günlerde Twitter’ın 280 karakteri aşan tweetlerin otomatik olarak thread’e dönüştürülmesini sağlayan bir özellik üzerinde çalıştığını ortaya çıkaran Wong, Elon Musk tarafından da desteklenmişti.

Eğer Wong’un bu tahmini de doğru çıkarsa kripto para piyasasını yeni bir popüler coin bekliyor olabilir. Gönderisinde paylaştığı bağlantı ile GitHub kaynaklı bir Twitter Coin görseli paylaşan Wong, ek olarak “Coins” sekmesinin yer aldığı bir Twitter ön bellek görüntüsüne de yer verdi.

Wong’un bu paylaşımından sonra Dogecoin (DOGE) üzerinde ani ve kısa süreli bir yükseliş yaşandı. Bu durum karşısında şaşırdığını belirten Wong, söz konusu coin projesinin DOGE ile ilgili olmadığına dair açıklama yapmak zorunda kaldı:

Paylaştığım kodda “twitter bağışları” ve “twitter coin”in ne olduğuna dair hiçbir gösterge yok. Bunun DOGE ile ilgili olup olmadığından bahsetmiyorum bile.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından bu yana sosyal medya platformuna bir kripto paranın entegrasyonu, topluluk arasında konuşulan en önemli konulardan biri oldu. Musk’ın bir DOGE destekçisi olduğu göz önünde bulundurulunca söz konusu entegrasyona konu olan kripto paranın DOGE olabileceği ihtimali bile meme token’ın geçtiğimiz süreç boyunca iyi bir performans sergilemesine yetti.

Tüm bunlar henüz birer ihtimal olarak belirsizliğini korumaya devam ederken haberin kaleme alındığı esnada Musk’tan Wong’un paylaşımına dair henüz bir yanıt gelmedi.

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum