Yılmaz, Deutsche Bank temsilcileriyle görüştü

blog
23.02.2024

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ABD Ticaret Odası Kıdemli Başkan Yardımcısı Marty Durbin ve Deutsche Bank üst yöneticileriyle görüştü.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, görüşmelere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde iki ayrı verimli görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

İlk görüşmede Deutsche Bank Gelişmekte Olan Piyasalardan Sorumlu Yöneticisi Sameen Farooqui, Deutsche Bank Türkiye Genel Müdürü Orhan Özalp ve Asya Pasifik-Orta Doğu Operasyonlarından Sorumlu Yöneticisi Chandra Mallika ile bir araya geldiklerini bildiren Yılmaz, akabinde, ABD Ticaret Odası Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Ticaret Odası Enerji Enstitüsü Başkanı Marty Durbin ve beraberindeki ABD Ticaret Odası heyeti ile görüştüklerini kaydetti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Görüşmelerimizde, Türkiye'nin makro politikalarını paylaşarak, ülkemizdeki yatırım fırsatları ve yatırım ortamı ile işbirliği imkanlarını değerlendirdik. Toplantılarımızın daha güçlü işbirliklerine vesile olmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

 

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum