Yunanlar kış için elektrikli battaniye ve çarşaf stoğu yapıyor

blog
08.10.2022

Yunanistan’da vatandaşın, kapalı kaloriferlerle kışı geçirebilmek için elektrikli battaniye ve çarşaf stokladığı belirtildi.

 

Elektrikli eşya mağazası sahibi Konstantinos Antonoglu, Sputnik muhabirine açıklamasında, “Şu anda halk, büyük sarsıntı, doğalgaz ve elektrik fiyatlarındaki artış yüzünden daha tasarruflu çözümler bulmaya çalışıyor. Onlara elektrikli battaniye ve ısıtmalı çarşaf teklif ediyoruz. Ama şimdi sayıları azaldı, benzeri görülmemiş talep nedeniyle Çin’den nakliye maliyeti arttı” dedi.
 

Yunanistan’da fırın, mikrodalga fırın, çamaşır makine ve klima kıtlığı da yaşanıyor. Beyaz eşya kıtlığı, elektrikli eşyaya olan sürekli talep ve metal eksikliği nedeniyle fabrikalarda yaşanan üretim sorunlarından kaynaklanıyor. Rusya, 17 hazirandan itibaren Avrupa Birliği’ne çelik ihracatını yapmıyor.

Bu web sitesinde yer alan bilgi, fikir ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Detaylı bilgi için, sorumluluk reddi beyanı hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum